زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی معلمان | فرصت بارگذاری مدارک معلمان تا ۲۰ تیر است

  • کد خبر: ۲۳۷۹۶۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی معلمان | فرصت بارگذاری مدارک معلمان تا ۲۰ تیر است
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که سامانه رتبه‌بندی معلمان برای بارگذاری و بررسی مدارک به زودی باز می‌شود و آنها این امکان را پیدا می‌کنند که مستندات خود را ارائه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت آموزش و پرورش ۲۰ خرداد در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که سامانه رتبه‌بندی برای معلمان فاقد رتبه از همان تاریخ به مدت یک ماه باز و امکان بارگذاری مدارک فراهم می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه مشمولانی که پس از ارزیابی نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم (عدم احراز رتبه) را کسب نکرده‌اند از تاریخ اولین تأیید هیات ممیزه پس از مدت حداقل یک‌سال و به شرط شاغل بودن می‌توانند با کسب امتیاز لازم و ارزیابی مجدد در یکی از رتبه‌ها قرار گیرند.

همچنین در این اطلاعیه عنوان شده بود که مدارک و مستنداتی که در بازه زمانی قبل از اول خرداد ۱۴۰۳ و بعد از اولین حکم استخدام باشد معتبر هستند و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. فرصت بارگذاری مدارک تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳ است و فرصت مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. با توجه به اینکه همه مدارک و مستندات به طور کامل بررسی می‌شود، افراد باید در بارگذاری مدارک فایل راهنمای بارگذاری مستندات را که در سامانه تعبیه شده است به دقت مطالعه و نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.

اما اکنون پس از گذشت حدود یک ماه از این اطلاعیه برخی از معلمان اعلام کردند که این سامانه به مدت یک ماه باز نشده است.

روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره باز شدن سامانه رتبه بندی اعلام کرد: معلمانی که پیش از این ثبت نام کرده‌اند در حال تکمیل هستند و تقریبا همه تعیین رتبه شده‌اند و مدارک اندک تعداد نفرات باقیمانده هم در حال بررسی است.

همچنین این وزارتخانه عنوان کرد: نومعلمان اگر مدارک لازم را داشته باشند، در رتبه احراز شده قرار می‌گیرند، اما اگر مدارک لازم را نداشته باشند، یک سال از مزایای رتبه آموزشیار استفاده می‌کنند.

با پیگیری‌ها مشخص شد که سامانه رتبه بندی معلمان چند روزی با مشکل مواجه و این امر باعث شد که معلمان نتوانند وارد سامانه شوند، اما وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد با رفع مشکلات سامانه، به زودی این امکان برای آنها فراهم می‌شود تا مدارک خود را برای بررسی بارگذاری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->